Суспільство

Депутати «Нашого краю» підтримали питання модернізації онкоцентру

*Актуально

Депутати фракції «Наш край» у Чернігівській обласній раді підтримали питання про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству «Чернігівський медичний центр сучасної онкології» на укладання договору фінансового лізингу на придбання медичного обладнання та кредитного договору на фінансування реконструкції і капітального ремонту.

Як повідомив депутат облради Ігор Романенко, це питання обговорювалося серед інших під час зустрічі минулого тижня із керівником регіонального відділення державного «Укрексімбанку» Олександром Савченком. За словами Ігоря Романенка, дуже важливо, що депутати облради підтримали подальше осучаснення онкологічного центру, оскільки надання якісних медичних послуг завжди є актуальним. Чернігівський медичний центр сучасної онкології прагне розвиватися і відповідати високим вимогам на загальнодержавному рівні. Водночас представник найбільшої фракції облради виступав проти схвалення цього рішення.

За результатами голосування, обласна рада надала дозвіл на відкриття кредитної лінії для фінансування капітального ремонту цоколя, зовнішніх огороджувальних конструкцій цегляних стін та покрівлі головного корпусу, фінансування по проекту «Реконструкція приміщення відділення променевої терапії (радіологія) під бункер для лінійного прискорювача № 2». Також депутати облради надали дозвіл на придбання медичного лінійного прискорювача.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button