Суспільство

Депутати підтримали світломузичний варіант фонтану навпроти Мегацентру

У результаті голосування сьогодні, 11 серпня, під час чергового засідання сесії Чернігівської міської ради 26-ма голосам із міського бюджету було виділено 4,5 мільйона гривень на реконструкцію фонтана.

Громадський активіст Олександр Гашпар та депутат Ірина Березинець вступили в суперечку з обранцями з приводу проекту та тендерних питань.

На власній сторінці у Facebook міський голова назвав причини, чому проект фонтана, запропонований громадськістю, не пройшов.

За його словами, варіант громади – пішохідний фонтан, на думку інших батьків, є небезпечним. Діти там можуть намокнути, підсковзнутися та захворіти.

«Крім того, є думка архітекторів, які вважають, що запропонований Управлінням ЖКГ фонтан краще вписується в структуру цього місця.

Також варто врахувати, що пішохідний фонтан має більшу площу, яку треба покрити гранітом, і значно більшу кількість форсунок, а отже, дорожчий за світломузичний більше, ніж удвічі. Я всіх почув, та прийняв рішення виділити кошти на встановлення саме світломузичного фонтана», — написав мер.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. И народ єтот Атрошка не послушал , да и три с половинной ляма по карманам разпихать решил ( наш мер в своем репертуаре (

  2. Серьезно? С нашей жарой дети рискуют намокнуть и заболеть? БРЕД! Сказал бы правду, что бабло, выделенное на фонтан уже давно раздеребанили и по карманам распихали, так нет Атрон отмазки какие-то нелепые придумывает…

Back to top button