Суспільство

Депутати послухали Бистрова і не проголосували за «шикування мерії»

Красиво жити і шикувати – це один із трендів міської влади Чернігова. Багатомільйонні ремонти мерії, фонтан біля курилки, елітні меблі та дорога техніка в кабінетах… За все це чернігівці у вигляді податків вже заплатили з власних кишень.

Але на Магістратській подумали і вирішили – цього замало. І сьогодні на сесії Чернігівської міської ради хотіли збільшити суму граничних витрат на мерію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мерія шикує: на Магістратській збільшують граничні витрати на власні потреби

Міська рада, мабуть, вважає, що автомобілі за 600 000 гривень – це сором для чиновників, тому захотіла купувати автівки за 800 000 гривень. На «чиновницький» комплект меблів міськрада замість 30 000 гривень захотіла витрачати 50 000 гривень. І т.д.

Але на сесії виступив депутат міськради («Наш край») Віктор Бистров і закликав обранців не голосувати за це ганебне рішення. Мовляв, у жителів Чернігова вистачає проблем, які міська рада повинна вирішувати першочергово, а не шикувати. Віктора Бистрова депутати підтримали – питання «Про затвердження граничних сум витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп’ютерів органами місцевого самоврядування, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок коштів міського бюджету міста Чернігова» не набрало достатньої кількості голосів.

Ще статті по темі

Back to top button