Суспільство

Депутатка облради порушила питання придбання реанімобіля для лікарні й покращення соціальних послуг для дітей-інвалідів

*Актуально

Питання придбання реанімобіля для Ніжинської лікарні та створення групи денного догляду для дітей з інвалідністю в місцевому інтернаті порушила депутатка Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» Ірина Грозенко. Під час сесії обласної ради вона подала відповідні депутатські запити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині хочуть знищити останній дитячий санаторій

За її словами, Ніжинська міська лікарня ім. М.Галицького потребує придбання спецавтомобіля (реанімобіля) для перевезення тяжких хворих. Адже цей медичний заклад є опорним, однак не має належних транспортних засобів для перевезення хворих. «Транспортний парк лікарні не оновлювався понад 25 років. Є необхідність, щоб Ніжинська лікарня, як й інші лікарні області, була внесена до державних програм й отримала спецавтомобіль, що допоможе зберегти не одне життя ніжинців», – повідомила Ірина Грозенко.

Крім цього, важливим є створення при Ніжинському дитячому будинку-інтернаті групи денного догляду за дітьми з інвалідністю.

«До мене звернулися батьки дітей з обмеженими можливостями щодо створення при Ніжинському дитячому будинку-інтернаті групи денного догляду. Ця соціальна послуга може надаватися дітям-інвалідам, що проживають у всіх 17 громадах Ніжинського району та суміжних районів», – уточнила депутатка від «Нашого краю».

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button