Суспільство

«Детектор» з Вадимом Балінським, археологічні знахідки та повернення води: інформаційний підсумок середи

За добу у Чернігівській області сталося кілька ДТП. Так, на Подусівці, у Чернігові, мотоцикліст в’їхав у позашляховик, а у Коропі “Hyundai Tucson” збив 9-річну дитину. Крім того, у Чернігові мікроавтобус збив жінку на пішохідному переході.

Патрульні поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності водія маршрутки, що хотів скоротити дорогу по вулиці 1-го Травня у Чернігові, але застряг.

Історія з водієм «Брабусу», що в’їхав у відбійник на в’їзді у Чернігів, отримала своє продовження. Водій заплатив комунальному підприємству міста за пошкоджене майно 120 тисяч гривень.

У Ніжині водій маршрутки виштовхав дитину з багатодітної родини з салону. З подальшою долею водія розбиратиметься міськвиконком.

Сьогодні надійшло повідомлення, що безвісти зник 53-річний чернігівець. Він пішов з дому 10 листопада і досі не повернувся.

Правоохоронці повідомили, що у Козельці чоловік, посеред дня, напав на працівницю РАЦСу із ножем. Він завдав жінці 10 ударів.

У Коропі, під час розкопок, археологи знайшли річ, схожу на металеву люльку у формі людини, що їде верхи на пташці, павичі. Річ дуже цікава і незвичайна, за попередньою версією належить до кінця XVІІІ століття. Знахідка зроблена індивідуально, не належить до масового виробництва, зроблена, імовірніше  за все, десь за кордоном. Можливо, це так звана люлька-«носогрійка», бо в ті часи було модно мати такі люльки незвичних форм.

У Чернігові знову активізувалися вандали. Невідомі обмалювали новий паркан на П’яти кутах. Муніципальні вартові просять допомогти впізнати вандалів.

Синоптики радять діставати теплі речі із шафи: із завтрашнього дня очікується різке похолодання.

КП «Чернігівводоканал» почало розплачуватися із боргами за електроенергію. Тож сьогодні було відновлено електропостачання однієї з підвищувальних насосних станцій за адресою вул.Текстильників, 15.

У рубриці «Детектор» – редактор відділу пропаганди здорового способу життя Вадим Балінський. Він розказав як протистояти осінній депресії, як урізноманітнити офісне життя та чим узагалі займається його відділ.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button