Суспільство

Децентралізаційні зрушення: реалії Менського і Сосницького районів

Керівник виконавчої дирекції Чернігівського регіонального відділення ВАССР, депутат обласної ради Ірина Грозенко провела робочі зустрічі з головою Менської районної ради Олександром Мисником і заступником голови Сосницької районної ради Геннадієм Смаглюком. Головне питання, що порушувалось у ході зустрічей, – утворення об’єднаних територіальних громад на території Сосницького та Менського районів.

Цього ж дня Ірина Грозенко взяла участь у громадських обговореннях жителів Миколаївської сільської ради Менського району, де обговорювали пропозицію Березнянської селищної ради щодо об’єднання в Березнянську об’єднану територіальну громаду з центром у селищі Березна.

Уважно слухали селяни про переваги та перспективи розвитку об’єднаних територіальних громад області.

У своєму виступі Ірина Грозенко передала вітання виборцям від народного депутата України Валерія Давиденка, який першим серед народних депутатів України від Чернігівщини підтримав реформу децентралізації в країні.

У своєму виступі депутат обласної ради повідомила, що в рамках програми «Здорова нація» за сприяння Валерія Давиденка в районах округу проводяться медичні огляди селян висококваліфікованими лікарями з Києва.

Натомість жителі села Миколаївка просили порушити клопотання перед народним депутатом України про відновлення роботи фельдшерського пункту, який не працює через відсутність медичного працівника.

На всі свої запитання до промовця селяни отримали вичерпні відповіді.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button