Суспільство

Дев’ять коробок окопних свічок для захисників передала менська активна молодь (Фото)

До Всесвітнього дня «Дякую» активна молодь із Мени передала українським захисникам дев’ять коробок із окопними свічками, в кожній із них – понад 30 баночок такого необхідного військовим тепла:

«Це наш спосіб сказати «Дякуємо» нашим захисникам, котрі боронять нас від російських загарбників», – поділилась із ЧЕЛАЙН Готенко Марія, директорка Центру культури та дозвілля молоді Менської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахи, хокей і футбол: захоплення керівництва громад Чернігівщини

Виготовляти окопні свічки активна молодь Мени почала минулого року за ініціативи місцевого волонтера. Скільки відтоді виготовили та передали для захисників – збились із ліку.

«Почалося все з розмови з нашим місцевим волонтером: він розповів нам, що наразі у захисників є дуже великий попит на окопні свічки. Власне, він і запропонував активній молоді міста виготовляти їх у вільний час на базі ЦКДМ, на що ми радо погодилися. Потім серед місцевих ми закинули «клич» про те, що потребуємо банок, картону, воску. Чимало людей відгукнулось, наприносили нам необхідних матеріалів.

Наразі всі свічки, які ми виготовляємо, передаємо нашому місцевому волонтеру, а вже він відвозить їх туди, де на них існує найбільший запит», – розповіла Готенко Марія, директорка Центру культури та дозвілля молоді Менської міської ради.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст: Таліна Тарасенко

Ще статті по темі

Back to top button