Суспільство

Дільничний поліцейський Чернігова допоміг врятувати життя песику

До поліції зателефонувала мешканка Чернігова, аби висловити щиру вдячність дільничному за допомогу і небайдужість до долі сусідського песика Чарлі.

«Заявниця звертається з подякою дільничному поліцейському Кубраку Богдану Борисовичу за порятунок собаки. Завдяки втручанню дільничного тварині проведено життєво необхідну операцію» – йдеться в повідомленні на лінію «102».

Дільничний офіцер Чернігівського райуправління поліції Богдан Кубрак пояснює, що до нього звернулися мешканці одного з будинків по вулиці Космонавтів у Чернігові. Громадяни були стурбовані станом здоров’я песика: на тілі тварини була болісна пухлина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Час діставати посадкову картоплю з льоху для прогріву»: жителі Чернігівщини готуються саджати городи

Хазяйка собаки сказала сусідам, що не має можливості займатися лікуванням собаки і перестала відповідати на їх дзвінки. Проте люди не відступилися і звернулися по допомогу до дільничного офіцера.

Поліцейський Богдан Кубрак зустрівся з хазяйкою тварини, провів з нею бесіду та переконав, що Чарлі необхідно лікувати. Тим часом, небайдужі зоозахисники та мешканці мікрорайону зібрали кошти на операцію для собаки.

Всі процедури Чарлі стійко витримав і хазяйка забрала його додому. Тепер песик повністю здоровий і активний, радіє життю.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button