Суспільство

Дискотека «кому за 50»: стало відомо, куди зникли танці з Алеї Героїв

Щовихідні чернігівці доводять, що вік для запальних танців – не завада. На дискотеку для тих, кому за п’ятдесят, збираються подекуди понад півсотні любителів танцю – вальсувати приходять шляхетні пані в капелюхах і чоловіки в костюмах. Для багатьох пенсіонерів це не лише можливість вийти в люди і розважитися, а ще й місце, де можна налагодити особисте життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мережу приголомшив танок чернігівської бабусі в кросівках

Традиційно дискотека для пенсіонерів проходила на Алеї Героїв. Та у зв’язку з реконструкцією паркової зони танці кудись зникли, а тому бабусі і дідусі забили на сполох і засипали ЧЕline телефонними дзвінками. Тож ми мусили відкласти всі справи і дізнатися, куди пропала дискотека «для тих, кому за 50».

Ситуацію коментує начальник Чернігівського міського управління культури та туризму Олександр Шевчук.

«Ну, що ви, дискотека нікуди не пропала, – заспокоює Олександр Іванович. – Вона жива і буде вічно жити. Але поки триває реконструкція Алеї Героїв, танці перемістилися в Центральний парк культури та відпочинку. Там і локація велика, і повітря чисте, можна і потанцювати, і кави випити чи пригостити даму морозивом. Працює дискотека щосуботи».

До речі, як нам вдалося дізнатися, ще одна дискотека працює біля обласного художнього музею. Танцюють пенсіонери під акомпанемент народного естрадного оркестру «Меридіан».

Ще статті по темі

Back to top button