Суспільство

Дискусійна тема: «Чи можна топтати траву?» (Фото)

От і прийшла довгоочікувана весна. Все навколо радіє, цвіте та тішить око. Розцвітає і наше місто різнобарвними кольорами квітів. Приємно пройтися центральним парком.

Тільки вражає одне – хіба можна топтати красу? Люди добрі, це наше місто! Чернігів завжди зачаровує не тільки нас, а й наших гостей. Тоді яке право мають ці нелюди-вандали, які кожного року псують цю красу? А чи можна дозволяти вигул собак там, де ми і наші діти відпочиваємо? Скрізь залишаються сліди від цих вигулів.

Недавно, милуючись красою клумби, спостерігав, як цю красу просто топтали, бажаючи сфотографуватися коло неї. І тільки одна бабуня сказала, що траву не можна топтати. І як же нам бути далі? А там вже сакура зацвіла, то що, будемо її ламати? Чого ми такі, чому дозволяємо нашим дітям топтати цю красу? Як же нам бути далі?

І, звісно, маленький фоторепортаж до цієї замітки, щоб не бути голослівним.

Текст та фоторепортаж Віктора Кошмала

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

 

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Дійсно вже котрий рік вражає весняне перетворення центрального парку міста з його цвітучими клумбами, газоном та фонтанами. Але чи можна називати дитину нелюдом-вандалом яка гралася на газоні? Ви сфотографували дітей і кажете що вони топчуть газон, якої ж шкоди вони там завдали – мабуть ніякої. А чому Ви не фотографуєте дитячі майданчики? Не потрібно далеко ходити, зайдіть вранці у будь який найближчий двір. Що ми там бачимо на дитячому майданчику – залишені сміття, пляшки, недопалки, розбите скло і це в кращому випадку. Враховуючи те, що центр міста прибирають на багато краще, от матусі і везуть туди своїх дітей. Стосовно вигулу собак на сто відсотків згоден, чомусь у нашому місті більшість людей не вважають за потрібне прибирати за своїми улюбленцями, і це проблема не тільки центрального парку.

  2. Якась недоречна стаття. «По газонам не ходить» — щось совкове. Для власників «братів наших менших» вже давно прописані правила, які просто треба виконувати. Нічого страшного не бачу в тому аби чернігівці відпочивали на маленькому острівці природи, в т.ч. й на гарній травичці.

  3. Топтати чи не топтати це дійсно тема дискусійна. Але в тому що діти граються в траві нема нічого поганого. Кошмалу аби сенсію знайти

Back to top button