Суспільство

Діти з Куликівки стали переможцями Всеукраїнського конкурсу з англійської мови

Школярі з Куликівки здобули призові місця на Всеукраїнському конкурсі з англійської мови. Цей навчальний заклад системно підтримував народний депутат України по 208-му округу Валерій Давиденко.

Майже 70 учнів Куликівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів взяли участь у IX Всеукраїнській грі з англійської мови «PUZZLE-2020». За активну участь серед 24 шкіл України Куликівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів отримав цінний подарунок. Крім того, чотири учні школи стали переможцями на Всеукраїнському рівні та 21 учень – на обласному рівні. Зокрема, на всеукраїнському рівні І місце посіли третьокласники Денис Дейнеко, Софія Клочок і Андрій Семерня (100 балів), ІІІ місце завоював теж третьокласник Євгеній Бурмака (98 балів).

Як повідомила мама одного з учнів-переможців Марина Семерня, умови для якісної сучасної освіти в цій школі створені завдяки допомозі та підтримці народного депутата України, співголови партії «Наш край» Валерія Давиденка. Свого часу там було відремонтовано з використанням енергоощадних технологій приміщення школи та їдальню. Також придбано новітнє обладнання для кабінетів молодшої школи, зокрема кабінету англійської мови. «Валерій Миколайович дуже багато зробив добрих справ для жителів Куликівщини, варто пам’ятати про це. І, як бачимо, хороші умови для наших дітей дають високі результати», – зазначила Марина Семерня. Також батьки школярів вдячні за підготовку дітей і їхні високі результаті вчительці Валентині Мельник.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button