Суспільство

Дитяче свято на Ремзаводі, декомунізація ліцею та втікач із Росії — останні новини Чернігова та області за 21 серпня

Дитяче свято на Ремзаводі: до дітей приїхали клоуни з морозивом і солодкою ватою, щоб відкрити дитячий майданчик. За словами депутата міськради Володимир Коваленко, це не останнє свято для чернігівської малечі. Адже дитячі ігрові майданчики планують встановити або відновити у кожному дворі і в кожному мікрорайоні.

З настанням осені на українців чекає зростання цін майже на все: подорожчають продукти, пальне, житло та його оренда, зате може трохи подешевшати бензин та скраплений газ.

Ніжині, вчора, 20 серпня, на фасаді Ніжинського ліцею при НДУ ім. М.Гоголя було демонтовано радянську символіку.

На українсько-білоруському кордоні попросив політичного притулку відомий російський письменник та громадський діяч. Він звернувся до прикордонників Чернігівського загону із заявою щодо отримання статусу біженця на території України у зв’язку з політичним переслідуванням в Росії.

«Алкогольна погоня»: у Чернігові патрульні спіймали п’яну жінку за кермом. Втім перед затриманням поліцейським довелося добряче поганятися за порушницею.

З нагоди 25-ї річниці незалежності України очільник області Валерій Куліч вручив державні нагороди рідним загиблих воїнів Чернігівщини – посмертно. Переповнений зал стоячи вшанував пам’ять героїв.

Ще статті по темі

Back to top button