Суспільство

Дівчина з Семенівки представила Чернігівщину на всеукраїнському конкурсі юних лісівників

Випускниця Семенівського учнівського лісництва Соломія Хулап (Семенівський ЗОС I-IIIст. №1), перемогла на І етапі (областному) Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт випускників учнівських лісництв, який у 2021 році присвячений 30-річчю Незалежності України та 100-річчю від дня народження Бориса Миколайовича Лук’янова (міністра лісового господарства України в 1966–1979 роках) та представляла Чернігівську область на Всеукраїнському рівні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10-річна школярка з Чернігівщини здобула перемогу в міжнародному конкурсі

Така відзнака є результат співпраці учнів, педагогів та лісівників Семенівського лісгоспу.

18 червня в приміщенні Національного університета біоресурсів і природокористування України відбулось нагородження переможців.

15 юних лісівників майже зі всіх областей України, чиї дослідницькі роботи були визнані найкращими, отримали дипломи та подарунки від Товариства лісівників України.

У більшості конкурсних робіт піднято актуальні питання для екології та лісового господарства.

Юрій Марчук, Голова Товариства лісівників України:

«Проведення конкурсу є надзвичайно важливим, адже дає можливість учасникам – школярам з усієї України – визначитись зі спрямуванням майбутньої спеціальності, спробувати себе в наукових дослідженнях і пошуках, зробити крок до майбутньої професії, отримати можливість навчатися у провідних фахових університетах країни. Конкурс дає можливість відібрати серед тисяч учасників шкільних лісництв найкращих, стимулювати наукові дослідження на рівні школи, підтримати багаторічні кращі традиції шкільних лісництв».

Семенівський Лісгосп

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button