Суспільство

Для соціальних працівників та медиків: у Киселівську громаду передали велосипеди

У травні до Чернігова із Берліну привезли 100 велосипедів – у рамках національної ініціативи «Bikes for Ukraine». Днями заступник начальника Чернігівської обласної військової адміністрації Дмитро Іванов разом з головою громадської організації «Еко місто» Сергієм Безбородьком передали 20 велосипедів до Киселівської громади.

«Велосипеди – транспорт майбутнього. Всі світові тенденції кажуть про те, що ми маємо дбати про екологію, тим паче коли в країні така ситуація з пальним. Краще паливо нехай йде військовим, а велосипед абсолютно може забезпечувати мобільність і в громаді, і до міста дістатись», – звернувся до жителів голова громадської організації «Еко місто» Сергій Безбородько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прапор України майорів увесь час: як жило село Пекурівка під час окупації (Відео)

Територіальна громада об’єднує 15 населених пунктів, в яких проживають 7500 людей.

«Велосипеди дуже необхідні для обслуговування громади. На зборах керівництва вирішили в першу чергу передати соціальним працівникам та медикам до фельдшерсько-акушерських пунктів, щоб полегшити обслуговування жителів. Дуже необхідний транспорт, особливо, у зв’язку з подорожчанням пального», – зазначив Киселівський сільський голова Володимир Шелупець і подякував за підтримку.

Надалі велосипеди будуть передавати і до інших громад області.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

Ще статті по темі

Back to top button