Суспільство

Для Територіального центру Сосницької ОТГ придбали автомобіль

Територіальний центр Сосницької селищної ради до Дня працівника соціальної сфери отримав подарунок – автомобіль Renault Lodgy (Рено Лоджи), обладнаний 7 повнорозмірними зручними місцями для дорослих осіб.

Загальна сума закупівлі 427 260 грн, з них 412 678,66 грн – за рахунок коштів дотації Міністерства закордонних справ РП у 2019 р. в рамках програми польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ РП, та 14 581,34 грн – кошти місцевого бюджету, йдеться на сайті селищної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сосницька ОТГ має затверджену стратегію розвитку

Цей автомобіль дасть змогу мультидисциплінарній команді територіального центру швидше реагувати на потреби людей похилого віку, підопічних з обмеженими можливостями та людей, що проживають в населених пунктах громади та не мають змоги приїздити до Сосниці.

До складу мультидисциплінарної команди входять працівники територіального центру: швачка, взуттєвик, медична сестра, перукар, соціальний працівник.

Нагадаємо, що реалізувати цей проект вдалося завдяки конкурсу малих проектів у рамках Фонду малих проектів/Small Project Fund Фонду Міжнародної Солідарності.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Чернігівське РВ АМУ

Ще статті по темі

Back to top button