Суспільство

До кінця наступного року зведуть двоповерхову прибудову до музичної школи №1 ім. С. Вільконського

Минулого місяця розпочалося будівництво двоповерхової прибудови до Чернігівської музичної школи №1 ім. С. Вільконського. Об’єкт зводиться на місці старого одноповерхового будинку, в якому теж проводили заняття для учнів цієї ж школи. Він був у аварійному стані, мав проблеми з покрівлею, комунікаціями, опаленням тощо. Але без цих площ школі бракує класів для навчання. Зведення прибудови має вирішити всі ці проблеми.

Про техніко-економічні показники будівельного об’єкта та перебіг робіт на ньому прес-службі Чернігівської міської ради розповіли в міському Управлінні капітального будівництва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівська школа №35 матиме два сучасних спортивних майданчики

Площа забудови – 301, 4 кв.м, загальна площа її приміщень – 620 м2. На першому поверсі розташовуватимуться п’ять навчальних класів, серед них три звичайні – площею 10 м2 та 2 спеціальні (для хорового співу) площею 20 та 30 м2. На другому поверсі налічуватиметься 10 класів, загальною площею 100 м2.

За рахунок другого поверху нове приміщення буде вдвічі більше, ніж старе.

Зараз проводять археологічні роботи, планується, що вони закінчаться до кінця серпня. Після цього буде розпочато будівництво. А всі роботи завершаться наступного року.

У 2018 році планується виконати всі головні будівельно-монтажні роботи (фундамент, стіни, покрівля).

Об’єкт будується за співфінансування державного (ДФРР) та місцевого бюджетів. Вартість будівельних робіт становить 9,1 млн грн, їх виконає ТОВ «УТБ-ІНЖИНІРИНГ».

Джерело: прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button