Суспільство

Військовим на позиціях і блокпостах передали великодні паски (Фото)

Сьогодні традиційне Великоднє «Христос Воскрес!» лунає по всій Україні. Наші військовослужбовці не лишаються осторонь і відзначають цей Великий день у колі побратимів, яких сміливо можна назвати другою родиною — ніхто у цей день не лишився без традиційних смаколиків та привітань!

Так, керівництво Чернігівського обласного ТЦК та СП разом з командирами підпорядкованих підрозділів та представниками УПЦ Київського патріархату завітали до військовослужбовців Чернігівського обласного, міського, районних ТЦК та СП, підпорядкованих їм відділів та рот охорони, які навіть у свято чатують на позиціях і блокпостах, й передали їм великодні паски, писанки та крашанки, а також інші смаколики, привітавши зі Святом Воскресіння Христового.

Про це повідомляють у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

«Священнослужителі разом із віруючими військовослужбовцями вознесли молитву за здоров’я та добробут своїх рідних, близьких та всього українського народу, молитву за мир та процвітання країни, а головне – її найскорішу перемогу над ворогом.

У Святому письмі говориться, що Господь виводив народ Божий з-під тягарів Єгипту сильною рукою — так от українські воїни і є тією сильною рукою, яка нас захищає.

«Христос Воскрес! – Воістину Воскрес!» – сьогодні ці слова набувають особливої величі та змісту, даруючи кожному надію на щасливе майбутнє у вільній Україні.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button