Суспільство

До рятувальників Чернігівщини завітали на екскурсію дошкільнята (Фото)

У понеділок, 6 грудня, на екскурсію до пожежно-рятувальних частин міст Чернігова та Бахмача Головного управління ДСНС України в Чернігівській області завітали вихованці з дитячих садочків «Сонечко» і «Калинка». Рятувальники розповіли дітям, наскільки вогонь може бути небезпечним, що не можна бавитися сірниками і запальничками, іншими небезпечними предметами, користуватися самостійно нагрівальними й електричними приладами, піднімати з землі невідомі металеві предмети, які можуть виявитися вибухонебезпечними. Від рятувальників дітлахи дізналися багато цікавого про Службу порятунку, почули розповіді про надзвичайні ситуації та події, які бійцям ДСНС доводилося ліквідовувати. Дошкільнята з цікавістю слухали розповіді рятувальників про важливі правила безпеки життєдіяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як часто повинні хворіти діти: чернігівський педіатр розвіяв міфи батьків про «поганий імунітет» (Відео)

Крім того, діти охоче приміряли захисні каски та бойовий одяг вогнеборців. Уявляючи себе справжніми рятувальниками, малеча залюбки фотографувалася на згадку біля пожежних автомобілів і з бойовим спорядженням.

Проведення таких заходів із питань безпеки життєдіяльності серед дошкільнят допоможе уникнути в подальшому трагедій і зберегти дитячі життя.

Головне управління ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button