Суспільство

До уваги водіїв: на Чернігівщині очікується ожеледиця

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області попереджає водіїв про погіршення погодних умов, що може вплинути на обстановку на автошляхах. У понеділок в області дощило. З вечора 13-го на ніч 14-го грудня очікується зниження температурних показників нижче нуля. Очікується утворення слизькості на дорожньому покритті.

Прогноз погоди з 20:00 13 грудня до 20:00 14 грудня:

По Чернігівській області: хмарна погода з проясненнями, вночі невеликі опади, вдень місцями невеликі опади. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північний 5-10 м/с. Температура протягом доби від 3º морозу до 2º тепла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цього року в Чернігові збудували 12 підвищених пішохідних переходів

По м. Чернігову — хмарна з проясненнями, вночі невеликі опади, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північний 5-10 м/с. Температура протягом доби від 1º морозу до 1º тепла, вдень 0-2º тепла.

«Слизька» погода за попередніми прогнозами облгідрометцентру, на Чернігівщині буде впродовж цього тижня. 15-16 грудня — хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів, лише вдень 16 грудня невеликі опади. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний та західний 5-10 м/с, вдень 16 грудня 7-12 м/с. Температура вночі від 3º морозу до 2º тепла, вдень 0-5º тепла. 17-18 грудня — місцями невеликі опади. Температура 17 грудня протягом доби 0-5º тепла, 18 грудня протягом доби від 3º морозу до 2º тепла.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button