Суспільство

До уваги водіїв: на Чернігівщині очікується ожеледиця

Східні області вже відчули подих зими — там випав сніг. Вчора уночі та вранці дорожники Харківщини та Луганщини очищали дорожнє покриття та посипали протиожеледною сумішшю.

На Чернігівщині поки що підвищена вологість, мряка та туман. На цьому тижні прогнозується пониження температури до мінусових показників. За таких погодних умов очікуємо утворення слизькості на покритті.

«Готуємось до цілодобового чергування дорожнього господарства та, за необхідності, проведення робіт з обробки покриття проти ожеледиці»,- йдеться у повідомленні служби автомобільних доріг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщину йдуть морози

Дорожники звертають увагу на аварійно-небезпечні ділянки доріг Чернігівщини з крутим підйомом та спуском. В осінньо-зимовий період рухатись по ним необхідно особливо обережно. А водіям вантажівок — обов’язково використовувати ціпки проти ковзання. Їх перелік за посиланням: https://ch.ukravtodor.gov.ua/…/tymchasove_obmezhennia…

На випадок погіршення погодних умов на дорогах Чернігівської області визначені місця відстою автомобільного транспорту. Їх перелік за посиланням: https://ch.ukravtodor.gov.ua/…/perelik_stoianok_ta…

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button