Суспільство

«Добро на Різдво»: корюківські активісти привітали самотніх пенсіонерів зі святами (Фото)

Протягом різдвяно-новорічних свят десятки небайдужих корюківчан об’єдналися навколо благодійної акції «Добро на Різдво», щоб зробити невеличкий подарунок самотнім пенсіонерам. Про це повідомляють на офіційній сторінці Корюківської молодіжної організації «АЛЬТЕРНАТИВА» у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові пройшла благодійна акція

«Ми всією громадою просто хотіли привітати 106 людей поважного віку з цим світлим святом та поділитись шматочком любові, як колись Бог подарував світло та радість через народження Ісуса Христа!» — йдеться у повідомленні.

«На заклик допомогти відгукнулися небайдужі люди з Корюківки, Чернігова, Києва, які приносили продукти, або перераховували кошти на придбання продуктів, загалом це 8 213 грн. Скупилися в АТБ та наповнили 106 «пакетів добра» макаронами, крупами, цукром, консервами, олією, чаєм, печивом тощо», — розповідає громадський активіст Володимир Онищук.

Більшу частину пакетів було передано до терцентру, працівники якого доставлять їх до одиноких пенсіонерів, а меншу частину подарунків корюківська молодь рознесла  по домівках на Різдво, 7 січня.

Ще статті по темі

Back to top button