Суспільство

Добрянські лісівники у лідерах за підсумками роботи

17 березня відбулася розширена колегія Чернігівського ОУЛМГ, на якій ішлося про фінансово- господарську діяльність підприємств Чернігівського ОУЛМГ за 2016 рік і підведено підсумки трудового суперництва серед колективів державних лісогосподарських підприємств за цей період.

У  розширеному засіданні колегії взяли участь директори держлісгоспів, головні спеціалісти обласного управління.

З доповіддю, в якій підбито підсумки роботи лісової галузі регіону за 2016 рік, виступив начальник відділу економіки та фінансів обласного управління Володимир Полубень.

На підставі умов змагання серед колективів держлісгоспів, затверджених постановою колегії Чернігівського ОУЛМГ та президією обкому профспілки працівників лісового господарства від 26 жовтня 2011 року, переможцем визнано колектив Добрянського державного лісогосподарського підприємства (директор Іван Горохівський), який у змаганні посів перше місце.

На другому місці колектив Семенівського державного лісогосподарського підприємства (директор Олександра Дудко).

Колектив Ніжинського державного лісогосподарського підприємства (директор Юрій Болоховець) виборов третє місце.

Директор ДП «Добрянське лісове господарство» Іван Горохівський, представляючи трудовий колектив,  вже втретє поспіль отримав перехідний кубок лідера змагання серед лісівників області.

Під гучні оплески присутніх переможців привітав т. в. о. начальника Чернігівського ОУЛМГ Олександр Кириченко і вручив колективам заслужені нагороди.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button