Суспільство

Триває спільнокошт для першої дитячої літературної школи в Чернігові «Борушко кошлатий»

«Борушко кошлатий» – це перша дитяча літературна школа в Чернігові, де під керівництвом відомих письменників діти дізнаються секрети створення сюжетів та «живих» персонажів і стануть авторами справжньої книжки.

Дитяча літературна школа «Борушко кошлатий» стає логічним продовженням літературної школи «Цвіт папороті», яка за підтримки Українського культурного фонду працювала в Чернігові влітку 2019 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Цвіт папороті»: в Чернігові заснували унікальну школу письменників (Відео)

Учасники школи дізнаються:

— як почати писати, де брати ідеї та натхнення;

— отримають практичні поради (створення сюжету, «живих» персонажів, написання діалогів);

— якою має бути хороша поезія та як навчитися складати вірші;

— як проілюструвати власний твір і створити оригінальні ілюстрації.

Учні також опанують ази акторської майстерності та сценічної мови, навчаться представляти себе широкій аудиторії, що є дуже важливим для сучасного письменника

Твори випускників школи вийдуть окремою збіркою, що буде безкоштовно передана до бібліотек та навчальних закладів.

Зробити свій внесок у дитячу літературну школу «Борушко кошлатий» може кожен, долучившись до проєкту на спільнокошті. Зібрані гроші організатори планують використати на друк книжки та  організацію навчального процесу (закупівля канцелярського приладдя для учнів, друк роздаткових матеріалів тощо).

Для учасників школи навчання буде БЕЗКОШТОВНИМ. Тож, роблячи внесок на спільнокошті, ви даєте можливість будь-якій обдарованій дитині, незалежно від фінансових можливостей, опанувати курс літературної майстерності та навчатися в кращих викладачів.

Більш докладно ознайомитися з інформацією можна за посиланням https://biggggidea.com/project/dityacha-literaturna-shkola-koshlatij-borushko/?fbclid=IwAR13ZN9MYUChHDmQ6QXdx—PpGTRADBHKNtvzP6rwn2oNLvG5JlP8BVPW1U#

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button