Суспільство

Допомога, підтримка і поліцейське піклування: мешканцям прикордоння поліція Новгород-Сіверщини доставляє гуманітарну допомогу

Поліцейські продовжують доставляти і передавати життєво важливі вантажі людям, які мешкають на прикордонні в умовах цілодобових російських обстрілів і бомбардувань. 

Окупанти щодня обстрілюють їхні будинки зі ствольної артилерії, «Градів», безпілотників, а також завдають ударів некерованими авіабомбами. Через ворожі атаки мирні люди часто залишаються без світла, води та тепла. Тому у місцевих не завжди є змога придбати продукти та товари першої необхідності.

На допомогу літнім людям, родинам з дітьми та всім, хто потребує особливої уваги і підтримки, приходять поліцейські Новгород-Сіверського райвідділу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закладено фундамент нового харчоблоку в Іванівському ліцеї (Фото)

Окупанти все частіше прицільно обстрілюють тих, хто допомагає мирному населенню вижити поблизу лінії фронту. Нагадаємо, вчора росіяни атакували цивільну жінку-волонтера на Новгород-Сіверщині. Тож доставляти допомогу стає все дедалі небезпечніше і складніше. Проте наші поліцейські щоразу вирушають на поміч, аби не тільки передати найнеобхідніше, а й підтримати людей добрим словом.

Підтримка — наша сила та міць. Поліція Чернігівської області докладає усіх зусиль, аби допомогти тим, хто потерпає від ворога. Поліцейські закликають мешканців обстрілюваного прикордоння евакуюватися в безпечніші райони.

Така підтримка здійснюється у тісній взаємодії з Всеукраїнською благодійною організацією «Турбота про літніх в Україні».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button