Суспільство

Допомогу у зв’язку з народженням дитини отримають ще 85 чернігівок

На засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 12 березня затвердили чергове рішення про надання одноразової матеріальної допомоги у зв’язку з народженням дитини.

Цього разу виплати з бюджету Чернігівської територіальної громади отримають ще 85 чернігівок, які зареєстровані в реєстрі територіальної громади і наразі перебувають у місті. Загальна сума виплат – 740 тис. грн. Про це повідомляють у Чернігівській міськраді.

Тож цього місяця допомогу від міста отримають:
• 44 сім’ї – по 5 тис. грн на першу дитину – на загальну суму 220 тис. грн;
• 30 сімей – по 10 тис. грн на другу дитину – на загальну суму 300 тис. грн;
• 9 сімей – по 20 тис. грн на третю дитину – на загальну суму 180 тис. грн;
• 1 сім’я, в якій народилася четверта дитина – на загальну суму 20 тис. грн;
• 1 сім’я, в якій народилася двійня – на загальну суму 20 тис. грн.

Нагадаємо, що кожна чернігівська родина після народження дитини може одержати таку підтримку від міста. Виплати здійснюються в межах Програми підтримки народжуваності в місті Чернігові на 2023–2027 роки, затвердженої рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 03.11.2022 року № 546, яка спрямована на покращення демографічної ситуації в місті.

Весь комплект документів, який розглядає комісія з попереднього вивчення питання надання допомоги при народженні, подають до відділу звернень громадян Чернігівської міської ради не пізніше ніж через 12 місяців після народження дитини.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button