Суспільство

У Чернігові відкрили оновлений дитячий майданчик навпроти ЦУМу

15 жовтня відбулося офіційне відкриття інклюзивного дитячого майданчика на бульварі по пр.Миру, що навпроти ЦУМу. Дитячий майданчик тут був і раніше, встановлювали його 8 років тому. Зважаючи на такий довгий час експлуатації, вже давно потребував капітального ремонту. Його повністю реконструювали, крім того зробили інклюзивним. Тобто тепер тут можуть весело й з користю проводити свій час також і діти з проблемами опорно-рухового апарату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитмайданчик навпроти ЦУМу у Чернігові: гумове прокриття, інклюзивне обладнання та безбар’єрний перехід (Фото)

Така ідея виникла більше року тому. Спочатку це був проєкт Бюджету участі, який чомусь мешканці міста не підтримали достатньою кількістю голосів. Але, зважаючи на його важливість, у листопаді минулого року депутати міської ради, затверджуючи бюджет міста, підтримали виділення коштів на реалізацію цього проєкту. Загальна вартість — 2,5 мільйона гривень.

На майданчику виконали комплексні ремонтні роботи: відремонтували існуючі конструкції, додали додаткові інклюзивні, замінили основу та уклали сучасне яскраве гумове покриття, щоб дітям було комфортніше.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button