Суспільство

Дорожники Чернігівщини забезпечують проїзд на трасах

Цього тижня на Чернігівщину прийшла морозна погода з опадами. У неділю та понеділок був дощ та сніг, після чого у ніч на вівторок температурні показники різко впали майже до мінус 10 градусів.

Про це повідомляє пресслужба САД.

Для ліквідації наслідків негоди та забезпечення проїзду станом на вечір 21 грудня працювало 42 одиниці техніки та 49 робітників підрядних дорожніх організацій. З ночі до ранку 22 грудня у роботі було 19 механізмів та 32 працівники. Проводили обробку покриття чистою сіллю та піщано-сольовою сумішшю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завтра на Чернігівщині обіцяють до -18 морозу

На зимовий період дорожнє господарство області перебуває у режимі цілодобового чергування. За необхідності, проводяться роботи з обробки покриття протиожеледними матеріалами. У першу чергу техніка виїзджає на дороги з найбільшою завантаженістю. Це міжнародні, національні та регіональні, далі — територіального значення.

22 грудня на 8:00 годину по Чернігову температура повітря становила -12,7° морозу, вітер 2 м/с, вологість 83 %, тиск 754 мм рт.ст. Сьогодні вдень очікується мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура 8-10º морозу . По Чернігівській області — мінлива хмарність, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура вночі 13-18º, вдень 6-11º морозу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button