Два чернігівські ресторани потрапили до сотні найкращих в Україні
Два чернігівські ресторани «Хряк» та «Велюров» потрапили до Топ-100 найкращих ресторанів України.
Рейтинг опублікувало видання «Новое время».
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На 17-му місці: оприлюднено рейтинг шкіл Чернігівщини
«Хряк»
Середній чек: 400 грн
Кухня: мультинаціональна
Заклад гордо імнує сеюе «домом пива та м’яса», оскільки варить власне крафтове пиво і подає м’ясні страви, приготовані на вугіллі у хоспер-грилі.
Як запевняють у закладі, готують тут лише з українського м’яса.
Родзинка меню — паштет зі страусової печінки та власне морозиво ваніль-бурбон з додаванням випареного віскі.
«Велюров»
Середній чек: 450 грн
Кухня: українська
Головний козир ресторану — улюблені з дитинства страви домашньої кухні, але в авторській інтерпретації. Відповідно до концепції тут готують салат олів’є з лососем шеф-засолу та анісовим гребінцем, котлети зі щуки з пюре із зеленого горошку й креветковим соусом, крем-суп із гарбуза з грибами, а на десерт — вафельні трубочки з лимонним кремом і меренгою.
Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv