Суспільство

Двоє пацієнтів із дуже важким перебігом хвороби — у реанімації

Як прокоментував заступник головного лікаря закладу з медичної частини Валерій Якунін, станом на 14 січня на лікуванні в лікарні перебувають 63 хворих на пневмонію, серед яких у 17 спостерігається надважка форма. Із ГРВІ госпіталізовано 12 осіб, також є 7 випадків грипу.

Двоє пацієнтів із дуже важким перебігом хвороби перебувають у реанімації.

Усіх хворих із підозрою на грип і ГРВІ госпіталізують до інфекційного відділення.

Про це повідомляють у прес-службі Управління охорони здоров’я Чернігівської облдержадміністрації.

Крім того, у цей період року активізуються й інші інфекційні захворювання – є три випадки кору й один випадок вітряної віспи.

За словами завідувача терапевтичного відділення Наталії Савицької, пацієнти, які хворі на пневмонію та які перебувають на лікуванні в стаціонарі, – це здебільшого занедбані випадки захворювання, адже ці люди отримували консультації за телефоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині офіційно зареєстровано сьому смерть від грипу

Тож лікарі просять хворих пацієнтів за перших ознак захворювання одразу приходити на прийом до сімейних лікарів або звертатись до приймального відділення лікарні, де чергує інфекціоніст. Також медики наголошують: у таких випадках зволікання та самолікування можуть коштувати людині життя.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. хоть бы написали,что речь идёт о ЧГБ2.

  2. Народ теперь что бы подтянуть живот, накачать пресс, убрать бока и сделать тело красивым не нужно сидеть на диетах и заниматься в спортзале! Недавно опробовал уникальный пояс миостимулятор с помощью которого я убрал пузо и накачал пресс, руки и спину всего за две недели не выходя из дома (просто надел и включил). На днях купил пояс девушке, и вышло в 2 раза дешевле чем я брал, советую купить пока такая акция! А вычитал о нем у этого чувака —- http://tok.pw/menblog

Back to top button