Суспільство

«Дякую ЗСУ»: у громаді на Чернігівщині влаштували патріотичний челендж (Фото)

У Корюківській громаді відбувся патріотичний челендж #ДякуюЗСУ Такі акції в місті влаштовують не вперше. Торік корюківчани відтискалися на підтримку ЗСУ та донатили.

Цьогоріч усе вирішили зробити цікавіше, оригінальніше та динамічніше. Кожна людина могла, окрім грошової допомоги в розмірі 100 гривень, зробити ще й «талант-донат» у вигляді відео про свої здібності та з особистими побажаннями українським воїнам. Торік учасники надіслали 35 відео, натомість цьогоріч – більше.

«Надійшло 42 відео неймовірних людей! Це були відеопривітання через виконання пісень, танцювальних номерів, декламування поезій, виконання силових вправ, оригінальних презентацій…. Долучалися як індивідуально, так і цілими колективами без обмеження віку та статі, адже в усіх була єдина мета – подякувати нашим захисникам і підбадьорити простим, але таким важливим словом – «дякую!» – зазначає Володимир Онищук, директор Корюківського молодіжного центру «КУБ».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сосниці навчали виготовляти оберегову ляльку-мотанку «Янгол»

Добра справа об’єднала не тільки мешканців Корюківської громади, але й небайдужих з інших областей України та з-за кордону – Берліна (Німеччина) та Оденсе (Данія). Разом вдалося зібрати для ЗСУ приблизно 40 000 грн.

Усі надіслані відео були розміщені на сторінці молодіжного центру «КУБ» у фейсбуці. Найбільшу кількість лайків зібрало відео від Аліни Стельмах – 5 656.

На заході «Українські вечорниці» переможницю  нагородили брендованою корюківською футболкою на добру згадку.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Фото – Корюківський молодіжний центр «КУБ»

Ще статті по темі

Back to top button