Суспільство

Джаз з елементами електронної та класичної музики від столичного гурту звучав у чернігівській філармонії

Вчора, 10 серпня, вечір джазу у дворику Чернігівського обласного філармонійного центру подарував містянам київський колектив Yevhenii Dubovyk Project.

Yevhenii Dubovyk Project (Проєкт Євгенія Дубовика) — досить помітне явище на сучасній вітчизняній джазовій сцені. У складі колективу — Євгеній Дубовик (клавішні), Кирило Черкашин (саксофон), Станіслав Дяченко (бас) і Іван Корнієнко (ударні). Лідер квартету Євгеній Дубовик — піаніст і композитор, відомий як власними проєктами — сольними і разом з Yevhenii Dubovyk Project, так і сесійними роботами. До речі, Євгеній – випускник Чернігівського фахового музичного коледжу ім. Л.М. Ревуцького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громаді на Чернігівщині встановили меморіальні дошки трьом загиблим воїнам-землякам

На сценічному майданчику у дворику філармонійного центру музиканти презентували авторську програму, яка представила багатогранність творчої палітри колективу. “У своїй творчості музиканти поєднують джаз у стилях ECM, неосоул, ф’южн, а також елементи електронної та класичної музики”, — зазначають фахівці. “Ми знаходимо натхнення у європейському джазі”, — каже Євгеній Дубовик.

Музика Yevhenii Dubovyk Project — тепла, гармонійна, щира — справді захопила глядачів. Чуттєва мелодійність Yevhenii Dubovyk Project та імпровізаційність виконання стали чудовим подарунком чернігівським любителям джазу.

Джерело: Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button