Суспільство

Джип на ЗСУ: у Прилуках депутатка пропонує передати військовим автівку, що належить міськраді

Українці прагнуть підтримувати військових у різний спосіб. Зокрема, всі знають, що наші бійці особливо потребують автівок.

Євгенія Авер’янова, депутатка Прилуцької міської ради, заступник міського голови з питань виконавчих органів ради у сфері інвестиційної діяльності, ініціює передачу автомобілю Mitsubishi Pajero, що перебуває на балансі Прилуцької міської ради, землякам-військовим.

«Джип просто стоїть у гаражі на території міської ради. Ним дуже рідко користується міський голова – для поїздок до Києва чи на якусь зустріч. Решту часу мер їздить зі своїм водієм на автомобілі LADA. Окрім того, є ще два автомобілі Daewoo Lanos.

До того ж, нині – воєнний час, то навіщо нам джип, якщо він потрібен військовим на передовій? Нам на джипах нині необов’язково їздити», – впевнена Євгенія Авер’янова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські синоптики склали прогноз на перші дні листопада

Вона розповіла, що автівка Mitsubishi Pajero – це подарунок Прилуцької тютюнової фабрики.

«Його давно тютюнова фабрика подарувала, ще за каденції попереднього мера. Я вважаю, що фабрика не буде проти передачі цієї автівки на ЗСУ», – сказала Авер’янова.

Вона вже написала відповідне депутатське звернення з цього приводу.

Роман Гоголь, секретар Прилуцької міськради, повідомив, що сьогодні-завтра буде призначене засідання комісії житлово-комунального господарства, на якому це питання обговорять.

«І після того буде якась додаткова інформація. Або результати розгляду комісією будуть передані міському голові для ухвалення рішення. Тобто більш точна інформація за результатами обговорення буде наприкінці тижня», – сказав Роман Гоголь.

Ірина Осташко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button