Суспільство

Екосадиба на Чернігівщині пропонує прихисток

Екосадиба Ворона, що на Чернігівщині, пропонує допомогу у розвитку власного бізнесу.

Особливо це стосується сімей, які змушені були покинути власні обійстя, де йдуть активні бойові дії або їх домівки знаходяться в окупації.

Яким чином власник садиби готовий допомогти?

Екосадиба «Ворона» знаходиться у мальовничій місцевості нині Ніжинського (донедавна Борзнянського ) району Чернігівської області на хуторі Ворона та березі озера з однойменною назвою. Відноситься до Комарівської селищної ради. Тут є всі умови для спокійного, навіть усамітненого відпочинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині прощалися з воїном, який загинув на Луганщині

На території хутора та у садибі є необхідні зручності. Також тут є можливість розводити домашню худобу та птицю (наразі є невелике стадо баранів), є відповідні приміщення для худоби, навіть стайня, сараї для зберігання кормів тощо. Є своя пилорама. Поруч – угіддя для можливого випасу худоби, заготівлі сіна та ліс. Власник готовий надати на безстроковий період окремий будинок зі зручностями для проживання сім’ї , не виключає навіть дарування цього будинку.

Для господаря важливо, щоб сім’я вела відповідно господарство та підтримувала у належному стані гостьові будинки, приймала туристів та відпочиваючих, забезпечувала їх комфортне перебування та відпочинок на еко-садибі. Довідки за тел.: 0683405606

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівщина туристична

Ще статті по темі

Back to top button