Суспільство

Ексклюзивне інтерв’ю після концерту (Фото)

Так от, якби ви були на концерті, який вела Тетяна Олійник в обласному філармонійному центрі фестивалів і концертних програм, то ви б побачили: Тетян на концерті була третина залу.

Загалом сам концерт розпочався доволі незвично – всіх Тетян пригощали смачними пирогами з маком. Тетяна Олійник – наша землячка з Бахмацького району з села Красилівки. Вона з дитячих років була дуже скромною, як каже Тетяна, «непомітною сірою мишкою».

Ще в шкільні роки, попри те, що вся родина була співочою, вона тільки танцювала. А родина була доволі великою, у бабці було восьмеро дітей і всі любили українську пісню. Співали вже від душі.

На сцені Тетяна більше 40 років, і скільки вона провела концертів – уже й сама не пам’ятає. Але завжди за кожен концерт дякує Господу Богу – за промисел божий.

Коли сьогодні вийшла на сцену і угледіла повний зал глядачів, аж трішечки остовпіла, очі від здивування стали ще більші і з перших хвилин концерту охопила велика радість і насолода.

Порадувати маму своїми піснями на концерт завітав  син Сашко, студент педагогічного університету, та Роман із Києва – соліст національного хору. А в глядацькій залі весь сьомий ряд заполонили земляки з Бахмаччини. Звісно, підтримати свою колегу на сцену вийшли друзі-артисти, які створили чудову концертну атмосферу Тетяниного свята.

Фоторепортаж та інтерв’ю від Віктора Кошмала

Ще статті по темі

Back to top button