Суспільство

Експлуатація Doblo Combi: для яких задач підходить це авто

Комерційний транспорт не лише вантажний. Нерідко машини використовують для перевезення людей чи комбінованих перевезень: пасажирів та вантажу. Для цього потрібна комфортна автівка та з містким багажником для завантаження. Саме таким є новий Doblo Combi від концерну Fiat. Детальний технічний опис авто є на сайті офіційного дилера в Україні — https://www.fiatprofessional.ua/model/doblo-combi/.

Сумісно з автоекспертами компанії Fiat Professional, ми розглянемо для яких бізнес-задач підходить цей транспорт.

Комбіновані перевезення

Салон виглядає доволі респектабельно. Одночасно автівка вміщує 5 осіб разом з водієм та 453 кг вантажу. У ньому комфортна посадка, зручне завантаження та вивантаження. І незалежно від кількості вантажу у багажнику, люди безпечно пересуваються в салоні.

Що передбачено для безпечного перевезення людей:

  • стійкий кузов завдяки електронній системі ESC;
  • гальмівна система з ABS, що забезпечує плавне гальмування;
  • чудова керованість по “бездоріжжю” — по слизькій дорозі, снігу, сльоті;
  • пасажирські подушки безпеки;
  • 3-точковий “розумний” ремінь безпеки;
  • крісло з підголів’ям, що мінімізує ризик ушкодження шиї під час зіткнення;
  • двері пасажирського відсіку оснащені ґратами від бокового удару.

Combi можна використовувати як кур’єрський транспорт для перевезення замовлень, доставки невеликих партій товарів, експедирування товарів, перевезення обладнання разом зі спеціалістами для проведення виїзних робіт. Завантажувати коробки, посилки легко через бічні двері та через задні. Вантажна висота ззаду — всього 5 см від підлоги.

Також підприємців підкупає невелика витрата палива, що дозволяє заощаджувати на загальних бізнес-витратах. А також принципова надійність “фіатів”, де часті поламання неможливі. Тому не варто сильно перейматися за форс-мажори в дорозі, прострочення контрактів через неможливість вчасної доставки тощо. Як заявляє виробник, перші 4 роки експлуатації власник взагалі може не заглядати під капот.

Сімейний транспорт

Така автівка ідеально підходить для родинних мандрівок. Користувачі відмічають відмінний акустичний комфорт всередині. Він тихий як седан: майже не чутно звуків з траси та шуму двигуна. Всередині багато місця для пасажирів та ручної поклажі. Особисті речі можна розкласти у бардачок та дверні панелі. Для зручного мандрування на довгі відстані є покращений клімат-контроль.

Можна оснастити авто заднім сидінням, що складається, та модною системою мультимедіа для розваг пасажирів під час їзди. Великий багажник дозволяє розмістити багато речей (коробок, чемоданів та іншого габаритного багажу).

Як бачимо, практичний надійний Doblo Combi ідеально підходить для перевезення людей та вантажів разом та окремо. Тому його часто обирають як комерційний та сімейний транспорт одночасно. Протягом тижня він працює, а вихідними відпочиває, доправляючи родину на дачу чи море.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button