Суспільство

Екстрим на зйомках: Леся Нікітюк ледь не потонула в болоті на Чернігівщині

Днями відома ведуча Леся Нікітюк шокувала своїх фанатів. Вона опублікувала відео з подряпаними ногами і руками, ніби її хтось побив. Але відразу заспокоїла шанувальників – вона ні з ким не билася. Подряпини «на згадку» їй залишила Чернігівська область, куди її відрядив Новий канал знімати трепел-шоу «Le Маршрутка».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Нікітюк в Чернігові знімає тревел-шоу (Фото, Відео)

Про це йдеться на сайті «Нового каналу».

Там ведуча досліджувала рідкісний вид болота в Україні, яке затягує. І так захопилася прогулянкою по болотистій місцевості, що мало не потонула просто на очах знімальної групи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівець узяв участь у відомому реаліті-шоу

У момент, коли мене затягувало болото, я згадувала сцени з фільмів, де людині кидають гілку, щоб вона вибралася. Але не всі такі сцени закінчуються хепі-ендом. Добре, що поруч був «поводир», який знає болото, як своїх п’ять пальців. Він зміг мене витягти. Та й інтервальне голодування пішло на користь – недовго мене тягнули, – сміється ведуча. – Словом, я вам скажу так: тревел – це завжди екстрим, а український тревел – це подвійна доза екстриму. Існує багато локацій, на які ще жодного разу не ступали ноги знімальної групи, і ось Бондарівське болото – одна з них. Я рада, що ми з командою зможемо показати місце, що засмоктує у прямому сенсі цього слова…

Прем’єру випуску покажуть восени.

2020-06-24_114825

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button