Суспільство

«Епічне алібі»: лісокради Гайдукевича удали з себе «санітарів» лісу

Ми вже повідомляли про те, що в Мені поблизу Величківського залізничного переїзду в лісосмузі затримали трьох осіб і спецтехніку (вантажний автомобіль, трактор, бензопили) під час незаконної вирубки лісу.

За непідтвердженою інформацією, ця техніка належить одіозному місцевому бізнесмену, члену «Радикальної партії» — депутату Менської ОТГ Валерію Гайдукевичу (більше відомому на теренах Менщини як «радикальний пончик»).

За словами начальника сектору комунікації ГУНП у Чернігівській області Сергія Бриля, за даним фактом відкрите кримінальне провадження та внесено відомості до ЄРДР.

«У чоловіків вилучено трактор «МТЗ-80» без номерних знаків, бензопили і деревину – сосна і береза. На місці виявлено 16 пнів. Затримані заявили, що вони буцімто здійснювали прибирання повалених дерев. Відкрито кримінальне провадження за статтею 246 КК і дані внесено до ЄРДР. Іде перевірка, слідство триває», — зазначив Сергій Бриль.

Утім, ми сподіваємося, що правоохоронці без проблем встановлять, хто ж власник трактора без номерних знаків, що задіяний у вчиненні злочину.

Також сподіваємося, що поліція дізнається, за чиїм наказом ці «доблесні санітари лісу» прибирали дерева з лісопосадки і чому (за дивним збігом обставин) трактор виявився без номерного знака.

А поки чекаємо відповіді на нашого офіційного листа, якого ми надіслали до поліції та прокуратури.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button