Суспільство

Епопея з Гоголем: кривдників начальника знайшли

Нещодавно ми повідомляли про те, що на трасі поблизу Седнева побили начальника комунального підприємства «Паркування і ринок» Чернігівської міської ради Миколу Гоголя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побили Гоголя: подробиці інциденту

У газеті «Вісник Ч» опубліковані деякі подробиці цієї ситуації.

Версію побиття журналістам тижневика розповів заступник міського голови Чернігова Андрій Черненко. Адже сам постраждалий через зламану щелепу розмовляти не може. До речі, Андрій Черненко і Микола Гоголь – земляки. Вони обидва з Прилук.

«Він їхав на відпочинок до Десни. Там із наметами його чекала дружина. Був на своїй машині. Дорогою заїхав до одного з магазинів, що на трасі. Біля магазину стояв сірий «VOLKSWAGEN Touareg» на литовських номерах. У машині було двоє. Наскільки я правильно зрозумів, вони також щось купували. «VOLKSWAGEN Touareg» виїхав перший на трасу. Микола Олександрович наздогнав «литовців» і пішов на обгін, але його не пропустили. Спробував обігнати з іншого боку – також не пропустили. З чергової спроби він їх обігнав. Трохи проїхав і зупинився – почекати товариша, який їхав ззаду. Біля нього зупинився ««VOLKSWAGEN Touareg». Із машини вийшли двоє. Один із молотком, інший – з викруткою. Почалася бійка», – зазначає Андрій Черненко.

За його словами, «литовців» правоохоронні органи ідентифікували та знайшли. Цікаво, що версія «литовців» кардинально відрізняється від озвученої.

Джерело із правоохоронних органів зазначає, що, за словами «нападників», Микола Гоголь кілька разів підрізав їхній автомобіль на дорозі, створюючи аварійну ситуацію, провокував на конфлікт і під час розбірок вимахував ножем та брутально лаявся. Більше подробиць – згодом.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. А долго ли будут мусолить тему про Гоголя ?

Back to top button