Суспільство

FlixBus запустив нову лінію з Чернігова до Варшави

Автобусний оператор FlixBus оголосив про запуск нової автобусної лінії з Чернігова та Києва до Варшави.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Повний маршрут нової лінії N3227: Чернігів — Київ — Житомир — Рівне — Луцьк — Люблін — Варшава. Зазначається, що перший рейс відбувся у суботу 12 серпня.

Надалі нова лінія буде відправлятись три рази на тиждень: з Чернігова та Києва у понеділок, середу, п’ятницю та суботу. З Варшави — у вівторок, четвер, суботу та неділю.

«Розклад лінії складений таким чином, щоб подорожувати територією України в денний час, не порушуючи комендантських годин. Відправлення з Чернігова о 12:30 дня, з київського Центрального автовокзалу — о 15:10, з автостанції «Київ» — о 16:00.

Близько опівночі автобус проходить кордон, і прибуває до Варшави о 07:45 наступного дня (за розкладом), втім час на проходження кордону може бути непередбачуваним і не залежить від перевізника. Плануючи подорож до Європи кількома видами транспорту, варто закладати додатковий час до наступної пересадки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині знаходиться електростанція у стилі спрощеного українського модерну (Фото)

У зворотньому напрямку рейс виїжджає з автовокзалу Заходня у Варшаві о 18:15, заїжджаючи на кордон о 22:25, з поверненням до автостанції «Київ» об 11:00, Центрального автовокзалу Києва о 11:50 та до Чернігова о 14:20. Варто бути готовим до того, що після проходження кордону графік руху може бути зміненим», — розповіли в операторі.

Вартість квитка між Черніговом і Варшавою стартує від 1699 грн. Ціна квитка залежить від дня відправлення, наскільки заздалегідь був куплений квиток та кількості вже проданих квитків на конкрений рейс — останні квитки у салоні будуть найдорожчими, пояснили у FlixBus.

У Чернігові автобуси будуть зупинятись на автовокзалі за адресою проспект Перемоги, 3.

Зазначається, що це перша ліня FlixBus до Чернігова. Загалом між Києвом та Варшавою це вже восьма пряма лінія FlixBus.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Українська правда

Ще статті по темі

Back to top button