Суспільство

Гімназисти Михайло-Коцюбинського атакували авто патрульних

15092016_1

Працівники з безпеки дорожнього руху Чернігівщини в рамках проведення Всеукраїнських профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі» завітали до гімназії Михайло-Коцюбинського.

Про це ЧEline повідомили у відділі безпеки дорожнього руху Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області.

На зустріч із правоохоронцями зібралася малеча молодших класів.

Поліцейські нагадали діткам про обов’язки й права пішоходів і вимоги до велосипедистів. Адже майже половина учнів сільської місцевості долає відстань до школи на двоколісному транспортному засобі.

15092016_2

Юні учасники дорожнього руху мали змогу ознайомитися зі спецзасобами, що використовують поліцейські у службовій діяльності, посидіти та сфотографуватися у патрульному автомобілі.

Враховуючи скорочення світлового дня, правоохоронці нагадали малечі, для чого служить світловідбиваючий елемент і його властивості при попаданні світла фар; яким чином повинен кріпитися «флікер», аби водій міг помітити пішохода в темну пору доби. Кожний учень із задоволенням шукав свій світлячок на учбових ранцях і верхньому одязі.

Ще статті по темі

Back to top button