Суспільство

«Гіркий» десерт: чиновник міської ради посварився з офіціантами через шматочок торта

У Чернігові вже третій день поспіль не вщухають пристрасті з відвідуванням кафе начальником фінансового управління Чернігівської міськради Олександром Мельником. А все через те, що дружина посадовця захотіла скуштувати в пабі «Robata» тортик від іншого закладу, конкурентної «Шарлотки».

Ані офіціант, ані адміністрація не змогли піти назустріч бажанню клієнтки. Однак розійтися миром не вдалося: як стверджує чиновник, у «Robata» до них поставилися недостойно та неввічливо, відмовлялися обслуговувати, демонстративно принесли решту дрібними купюрами у величезній кількості.

Ця історія настільки зачепила пана Олександра, що він вирішив не лише залишити відгук у книзі скарг та пропозицій, а й написати повний обурення пост.

Пост швидко розлетівся мережею й обріс коментарями. Хтось став на захист клієнта, хтось (і таких більшість) — на захист кафе, мотивуючи це тим, що заклади можуть відмовити у споживанні страв не зі свого закладу, бо клієнт може отруїтися.

13900759_508500372691171_196442421_n

Власник закладу Андрій Осіковський теж зреагував на скандал, пообіцявши розібратися в ситуації. Навіть запевнив, що відтепер чиновник може їсти тортики з інших закладів просто в «Robata».

13884575_508500376024504_1632574554_n

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. Такое себе мистечковое жлобство, супруги чиновника среднего звена. Хочешь тортик из Шарлотки иди и кушай туда. Ан нет, мой муж чинуша и я буду скандалить. Я же КОРОЛЕФА меснага масштаба. Жуть. Это неискоренимо 🙁

  2. Раз захотела,то могла бы сама сходить и купить в «Шарлотке» ,на вынос, и вернуться назад в паб,при этом попросив официанта дать ей приборы для десерта»ибо у Вас такого нет».Я думаю,ей бы не отказали,а так раздувать из «мухи слона» из-за того,что мой супруг -чиновник.Мы все гаразд раздуть такое,когда примем нное количество алкоголя.И хуже от этого она,супруга,сделала только своему мужу.Согласен с автором поста ниже…мистечковое жлобство…..не более

  3. Cаша Мельник «в люди выбился»….ха-ха-ха…А не забыл, как у депутатов-регионалов на побегушках был?

  4. Ну якщо Осіковський дозволив Мельнику приходити зі своїми тортиками, то, вважаю, що ми також маємо право приходити в усі заклади панів Осіковських зі своїм їдлом та питвом)). У нас всіх рівні ж права?)). Співчуваю співробітникам Робата…

Back to top button