Суспільство

«Гіркий» пісок «Золотого берега»: як влада пошила в дурні чернігівців

Нещодавно на міський пляж «Золотий берег» завезли понад 800 тонн піску. Комунальники чомусь усіляко приховували будь-яку інформацію стосовно завезення та вартості піску. А начальник КП «Паркування і ринок» Микола Гоголь навіть обізвав журналістів, які цікавилися піском, «горе-писаками».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий медпункт і рятувальна станція: міський пляж готують до купального сезону (Відео)

Як відомо, пісок на пляж завозили машини КП «АТП-2528» Чернігівської міської ради.

А розпланування завезеного піску здійснювали учні чернігівських училищ, яких вигнали на пляж у спеку та не сплатили за їхню роботу жодної копійки.

35523552_792194610988411_5318882444189892608_n

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє чернігівський громадський активіст Олександр Гашпар.

Дивно, але 194 000 гривень за послуги із завезення та розпланування піску на міському пляжі «Золотий берег» отримала корпорація «Укртрансбуд», яка за останні роки фактично стала монополістом у реалізації багатомільйонних проектів у Чернігові.

35735959_792194604321745_5333902975616155648_n

Ще статті по темі

13 коментарів

  1. Скоро доведеться вибачатися, якщо є хоч крапля журналістської совісті. Адже фабрикатор фейків пан Гашпар, свідомо приховав факт і сподівався на вашу непрофесійність: 40-тонні машини з піском не могли завезти пісок на пляж і розвантажували його на території АТП. З ким буде розраховуватися ЖКГ: з підрядником чи супідрядником?

    1. Повністю погоджуюсь. Та і по фото видно, що студенти, котрі розкидають лопатами пісок у спеку, добавлені фотошопом. А так там були працівники «Укртрансбуд».

      1. вот это 100% бред. лично гулял с ребенком в то время на пляже и видел как работали студенты, раскидывали песок.

      2. Они действительно там были, была на пляже и видела

  2. Цікаво звідки брали пісок ??? Ні щоб поставити ГПП або плавучий кран , та хоть подекуди розчистити русло Десни а добутий пісок розпланувати на пляжі . На жаль Десна уже давно стала не самохідна …..

      1. Только за проект и разрешения нужно будет заплатить раз в 10 больше чем стоит весь песок завезенный и студентам зп по 20 тыс. Мат часть учите.

  3. гашпара на виселицу, мля 194 000 это вообще копейки

  4. нищеброд гашпар думает что сейчас курс доллара 5 грн. или что))))))))))))

  5. Десну давно пора почистити!!!!!
    Намити піску і облаштувати не один пляж в городі і не тільки, річковий пісок можна продавати…..
    Пане мер подумайте, на цьому теж багато заробити можна, і відкатів у тому числі….

  6. Все это происходит потому что в нас сидит психология рабов и терпил, и гречку видать сильно любим, но есть люди и в нашем селенье

  7. С апреля по сентябрь — постоянный ( и супруга, — тоже) посетители пляжа. Безусловно, за два года сделано больше, чем за предидущие тридцать. НО! : Прежде всего, это — ПЛЯЖ. А для пляжа, в этом году сделано: завезли трохи песка, накрыли тряпками зонтики и поставили буйки ( извините, «как бык пос…») . Остальное все — рядом с пляжем. Но недалеко есть стадион, есть кучак забегаловок, где всем можно оторваться НЕ КУПАЯСЬ. Даже деревянные лесенки не восстановили. Не спланировали спуск к воде. И хваленую вип-зону, которую хотели вип-… — не сделано.

  8. Как дети писок разносили не видела . Но что студенты убирают это было.

Back to top button