Суспільство

Година Землі: цієї суботи вимкніть електроенергію хоча б на годину

«Година Землі» – акція, що вже не один рік поспіль підтримується людством задля збереження енергетичного потенціалу країн, привернення уваги суспільства до необхідності дбайливого ставлення до природних ресурсів та вирішення екологічних проблем.

Організована вона Всесвітнім фондом дикої природи (WWF) і полягає в тому, щоб закликати людей вимкнути хоча б на годину електроенергію (о 20:30) та продемонструвати таким чином небайдужість до майбутнього планети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівці готові залишитись на годину без світла (Відео)

Так, кожного року в останню суботу березня місяця люди вимикають світло в домівках, знеструмлюють електричні пристрої, щоб показати власну свідомість і важливість збереження енергетичних ресурсів для природи.

Акція об’єднує тих, хто знає, як можна запобігти знищенню природи та мінімізувати негативні наслідки недостатньо дбайливого ставлення до екосистем, готовий долучатися до визначних екологічних подій і дбати про природну «скарбницю».

Тож якщо хочеш відзначити «Годину Землі» – долучи своїх рідних, близьких і друзів! Вимкни світло та запали свічки! Проведи цю годину корисно, а можливо, й романтично!

Пам’ятай, вечір 27 березня – чудова нагода побути наодинці зі своїми думками, вийти на вулицю на пішу прогулянку, провести час у колі сім’ї!

Державна екологічна інспекція у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button