Суспільство (відео)

Чернігівці готові залишитись на годину без світла (Відео)

Уже цієї суботи, 25 березня, Україна вкотре приєднається до всесвітньої ініціативи та проведе масштабну соціально-екологічну кампанію «Година Землі».

О 20.30 люди всієї планети вимкнуть світло та електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем Землі, зокрема до проблеми зміни клімату та збереження енергії.

Кожен рік до флешмобу активно долучаються українські міста, та в Чернігові про таку ініціативу чули не всі.

Запитання: Чи знаєте ви про акцію «Година Землі» і чи готові до неї долучитися?

— Ні, я не знала, але я обов’язково долучусь до цієї акції, бо це дуже важливо для суспільства, тому – так, звісно.

— Поки що не знаю, я ще не чула про це. Це буде оголошуватись якось? Ну, якщо так треба – то так треба. І як довго буде це вимкнення? Самі? Ну, не знаю, постараємось.

— Так, долучаюся, знаю.

— Я читала в Інтернеті. Але долучатися – якщо це буде ввечері, то ні, якщо це буде вдень, то чому б і ні, чому б і не підтримати?

— Уперше чую. Але тепер знаю і долучаюся.

— Ні, я не знав і не долучаюся. Мені це нецікаво.

— Я про таку акцію не чув, але долучитись – звісно. Економити на сьогодні треба всім. І якось ставитись бережно до того, що ми маємо. Я готовий, так!

— Я про неї знав, але не орієнтувався в датах, коли це відбудеться. Так, загалом я готовий, тут немає жодної проблеми, заощаджувати треба. 

— Чула раніше, вона вже, мабуть, кілька років працює ця акція. Так, дуже хороша акція. Взагалі, треба думати про природу, стримувати свої великі бажання, щоб було все нормально для суспільства – то це все позитив.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button