Суспільство

Голова Чернігівської ОДА звільнила свого заступника

Ми вже повідомляли про те, що в одержанні хабара підозрюється заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Олександр Савченко.

Слідчі ДБР затримали його та спільника, який представлявся керівником майнового комплексу Державного комерційного підприємства «Готель «Слов’янський». За попередньою інформацією, чиновник за «винагороду» у 160 тисяч доларів США гарантував перемогу учаснику відкритих торгів із продажу цього ж готельного комплексу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подробиці затримання на хабарі заступника голови Чернігівської ОДА (Відео)

Голова Чернігівської ОДА Анна Коваленко на своїй сторінці у Facebook прокоментувала цю ситуацію і заявила, що свого заступника вже звільнила.

«Щодо цього конкретного інциденту, я наполягатиму на швидкому і прозорому розслідуванні. Вже дала розпорядження максимально сприяти слідству, і надавати всі необхідні матеріали, необхідні для з‘ясування винуватості або невинуватості підозрюваного. Слід зауважити, що погодження від ОПУ про звільнення цього заступника надійшло раніше. Отже, сьогодні я підписала розпорядження про звільнення цієї посадової особи. Принагідно нагадую, що, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду», – зазначає Анна Коваленко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button