Суспільство

Голова ДФС Насіров мусить негайно втрутитися у ситуацію навколо митного терміналу у Чернігові — Куліда

Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров мусить негайно втрутитися у ситуацію навколо діяльності митного терміналу ТОВ «Термінал-Центр» у Чернігові. Про це ідеться у зверненні голови громадської організації «Організаційний комітет з ліквідації митного терміналу» Василя Куліди.

Він зазначив, що громада міста виступає категорично проти існування в центрі житлового масиву цього екологічно загрозливого об’єкта. «Ми змусили міську раду Чернігова прийняти рішення про припинення діяльності терміналу з 31 липня 2016 року. До цього часу міська влада мусить знайти для нього інше місце в одній із промислових зон Чернігова», – наголошено у зверненні. На думку Василя Куліди, ситуація, що розгортається навколо об’єкта, свідчить про наміри його власників та міської влади ігнорувати рішення міськради. За його словами, про це свідчать заяви про те, що саме органи митниці мають оголосити тендер на нове розташування згаданого терміналу. «Наголошуємо, що представницьким органом громади Чернігова прийнято остаточне рішення. Затягування із вирішенням цього гострого для громади питання викличе нову хвилю протестів у Чернігові. Ми готові повністю заблокувати рух вантажівок у напрямку митного терміналу на вулиці Жабинського. Попереджаємо, що будемо боротися за дотримання своїх конституційних прав. Ми змусимо владу почути голос громади», – наголошують автори звернення.

Вони закликають голову ДФСУ Насірова взяти ситуацію навколо терміналу під власний контроль і зробити все можливе, аби виконати рішення міської ради щодо винесення цього об’єкта з житлового масиву. «У Вас достатньо повноважень, аби уникнути загострення конфлікту. Від сьогодні збереження громадського спокою в Чернігові залежить і від Ваших зусиль», – наголошено у зверненні «Оргкомітету з ліквідації митного терміналу».

Без имени-1

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Силами народа отвоюем себе чистый воздух , и нормальную неразбитую дорогу, а то чиновнички сами без пинка под зад нчиего сделать не могут

Back to top button