Суспільство

«Головне, як ти почуваєшся»: чернігівка в 57 років займається тверком

Танцювати ніколи не пізно, якщо душі так хочеться. Це доводить 57-річна чернігівка Світлана Войло, яка вже шість років займається танцями, зокрема вже певний час танцює тверк. Наразі цей стиль танцю є дуже популярним серед українців.

Тверк – це вид сучасного танцю, в якому активно працюють стегна та сідниці, а верхня частина тіла практично нерухома. На вигляд такий танець ефектний і незвичний, він походить з Африки, та протягом останніх років набув неабиякого поширення у світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боротьба з вітряками: настоятель Свято-Георгіївського храму в Седневі з року в рік намагається вберегти святиню від руйнування

«Мені дуже подобається танцювати взагалі. Я ще в шкільні та юнацькі роки танцювала, співала в хорі, брала участь у студентському театрі мініатюр. Кілька років тому танцювала хілс, але найбільше мені сподобався тверк, тому надалі розвиваюсь у цьому стилі. Мені дуже подобається музика, енергія танцю, це і для організму корисно. Два рази ми зі студією танцю їздили до Києва на фестиваль, шили костюми, виконували номери. Я в команді була десь удвічі старша за всіх. Проте це не головне. Головне те, як ти почуваєшся в цьому. Ми займаємось у студії, потім знімаємо відео в студії, на вулиці. Для мене танці – це те, чим можна себе виразити. Мені подобається займатися тим, що приносить задоволення. А танці – це і є те задоволення», – розповіла в коментарі ЧЕЛАЙН Світлана Вайло.

Світлана Вайло зазначає, що танці допомагають їй розкрити свій потенціал, тому й надалі розвиватиметься в цьому напрямі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button