Суспільство

У Ніжині відбудеться благодійна акція добра для тварин

Новорічні свята минули, та добрі справи продовжуються. Тримаючись у цей нелегкий час одне за одного, ми не маємо права забувати про братів наших менших. Саме для них – благодійна акція добра «Чотирилапий Санта», яку організовують і проводять волонтери. Повідомляє Нежатин.

Такі акції вже відбулися в різних містах України, зокрема і в зоні бойових дій та на окупованих територіях, розповів один із її учасників. Найближчим часом така благодійна акція відбудеться і в Ніжині.

Суть акції – у тому, аби передати малозабезпеченим власникам тварин корм і смаколики для котів та собак.

«Зазвичай новорічні свята є родинними, але війна принесла багато горя та роз’єднала родини. Участь у цієї акції дає можливість підтримати тих, у кого домашня тварина поряд і залишилася єдиною частиною родини. Цією акцією можна розширити можливість надати допомогу людям, які перебувають поруч, продемонструвавши гуманізм українського суспільства», — пояснюють організатори акції.

Корм для тварин від благодійників зможуть одержати: пенсіонери; ті, хто втратив роботу; власники, які втратили роботу; переселенці, які евакуювалися разом із тваринами;  багатодітні сім’ї; сім’ї військових.

Для багатьох людей із числа малозабезпечених (тепер до них додалися ВПО та люди, які втратили роботу) тварина займає неабияке місце в їхньому житті. Такі люди утримують тварин у прямому сенсі коштом ресурсів, які забирають від себе. Тому передати кілька кілограмів корму для тварин — це суттєва підтримка малозабезпечених чи ВПО.

Акцію добра заплановано провести і в Ніжині.

Отримати додаткову інформацію про проєкт та поставити запитання організаторам можна на сторінці проєкту за посланням https://www.facebook.com/profile.php?id=100088707939503

Ще статті по темі

Back to top button