Суспільство

Графік перевірки будинкових тепломереж 13 – 17 червня в Чернігові

1 червня почалися роботи з перевірки готовності систем централізованого теплопостачання до опалювального сезону в Чернігові. Роботи необхідні для пошуку та ліквідації поривів, які могли утворитися після розмерзання внутрішньобудинкових теплових мереж у період облоги Чернігова.

Про це повідомляє Управління ЖКГ.

Роботи тільки розпочинаються. Кожен будинок перевіряється, відповідно до розробленого розкладу. Представники теплогенеруючих компаній і ЖЕКи керуються черговістю будинків у системі централізованого опалення, кількістю пошкоджень під час обстрілів. Сусідство розташування ролі не грає.

Тож якщо ви НЕ ЗНАЙШЛИ СВОЄЇ АДРЕСИ в цьому переліку чи в опублікованих раніше, то вона може бути зазначена в подальших публікаціях графіків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Патрон і Руськая БорZая”. Черкаський художник створює малюнки із зірковим псом (Фото)

Якщо ви ЗНАЙШЛИ СВІЙ БУДИНОК у переліку, то у зазначений день стежте за будь-якими ознаками витоків води з тепломереж у своїй чи сусідніх квартирах. Для цього можна перебувати вдома самим АБО бути на зв’язку з сусідами, друзями чи родичами. Якщо ви не можете бути присутні особисто, то доручіть це людям, яким ви довіряєте. Так допоможете оперативно надати аварійним службам доступ до місць витоку в разі поривів труб.

За наявності поривів слід одразу повідомляти ЖЕК, теплову організацію або кол-центр – щоб вони вимикали подачу води та починали ремонтувати теплову систему. Контакти вашого ЖЕКу та теплопостачальників є на платіжках за квартплату та тепло (знайдіть ці телефони завчасно). Телефон контакт-центру 0800509350 (безкоштовно), передати інформацію можна також через особистий кабінет на сайті кол-центру http://www.chmkc.com.ua/ чи через мобільний додаток Call-центр CityOn. Чернігів).

До речі, за час перевірки (нагадаємо, вона триває вже шість днів) було кілька дрібних протікань, але стався і значний порив. Власників квартир не було вдома. Фахівці перекрили подачу води і спільно з сусідами розпочали пошук власників задля отримання доступу до місць витоку. Господарі обіцяли надати доступ до помешкань уже невдовзі. Однак наразі такі затримки призводять до затягування часу відновлювальних робіт.

1 2 3 4 5

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button