Суспільство

«Гурок-Fest» по-новому, спорт і творчість: у Корюківці відзначили День міста (Фото)

Увесь суботній день у Корюківці був насичений цікавими подіями. В центрі міста працювали локації з виставками та квестами, нагороджували переможців фотоконкурсів та малюнків. Спортивні змагання з міні-футболу, футболу, волейболу та шахів визначили кращих і спритніших, вперше провели змагання з великого тенісу.

Традиційна «родзинка» святкування Дня міста – фестиваль тушкованих огірків, цього року мав дещо інший формат: майже 300 людей з категорії одиноких осіб похилого віку, малозабезпечених родин та сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах пригостили приготованою місцевими майстринями стравою. Стилізована «жива фотозона» збирала охочих пригоститися місцевими фірмовими пряниками та зробити фото на пам’ять.

Наймолодші жителі міста могли проявити свою творчість у малюнках на асфальті та отримати заохочувальні подарунки від організаторів свята.

Увечері молодь змагалася на знання музичного простору в шоу «Вгадай мелодію». Завершенням святкового дня став відеоконцерт з записами виступів місцевих творчих колективів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Корюківська міська рада

Ще статті по темі

Back to top button